MIT AJÁNLUNK

Kis betonpumpánk ideális olyan alapokhoz és padlókhoz, amelyeket nagy betonpumpával nehéz elérni. Ha másfajta betonozási munkája van, például falak, lábazatok vagy csőcölöpök esetében, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és közösen megvizsgáljuk a helyzetet.

A TÖRTÉNETÜNK

van Rijs René (balra) több éves tapasztalattal rendelkezett darukezelőként az építőiparban, és csodálkozott, hogy a betont talicskával vagy nagy betonpumpa segítségével öntötték. Akkoriban Hollandiában nem volt köztes megoldás. Sok célzott kutatás után rájött, hogy külföldön kisebb betonszivattyúkat használnak. Ezért úgy döntött, hogy importál egyet Németországból. Ezzel ő lett az első Hollandiában, aki kisméretű (utánfutós) betonszivattyút használt.

Közel 15 évvel később a betonozás specialistája vagyunk, és mind a kis, mind a nagy betonszivattyúkkal rendelkezünk. Hans (jobbra) tervezőként kezdte, de ma már az RvR Betonpomp Verhuur igazgatója és vezetője is.

Az évek során jelentősen megnőttünk. Ma már több mint 80 munkatársunk van, és több mint 35 kis és nagy betonszivattyúval dolgozunk. Egy magyarországi hálózattal rendelkező munkatársunk révén átvisszük a határon a szaktudásunkat, és magyarországi fióktelepet indítunk!